26 лютого День кримського спротиву російській окупації

26 лютого День кримського спротиву російській окупації

Щорічно 26 лютого Україна відзначає День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя,який був запроваджений Указом Президента України.
З метою вшанування мужності, стійкості і героїзму громадян України,які проживають на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, у відстоюванні територіальної цілісності України, в Комаргородському вищому професійному училищі проведено захід у форматі «круглого столу» за темою: « Крим – десять років супротиву». У бібліотеці оформлено виставку інформаційних матеріалів
«Крим – це Україна». Здобувачі освіти переглянули презентацію про кримські події 2014 року, обговорили та висловили власні думки.
Шлях, який долає Україна – суцільний спротив,який все ще триває, а територія АР Крим була, є і буде невід’ємною частиною України. Ми – єдина країна! Незважаючи на усі негаразди, ми усі прагнемо одного – миру, спокою, чистого неба над головою.

Інші новини

"Зачекайте вареники, прийде до вас Масниця!"
"Добрим людям – добрий день!!!Ми  раді вас на святі вітати!Вітаємо всіх, кому вже набридла холодна зима! Давайте сьогодні розтопимо її лід  піснями, гарним настроєм та…
Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні
До Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні