21 лютого в Україні відзначають Міжнародний день рідної мови

 21 лютого в Україні відзначають Міжнародний день рідної мови

Мова - духовний скарб нації. Це не  просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших  серцях. Змалечку, виховуючи в  собі справжню людину, кожен із нас повинен насамперед створити в своїй  душі світлицю,  в якій зберігається найцінніший скарб – мова.  Для кожного з нас це ще одна можливість відчути свою приналежність до людей, які поважають рідну мову, милуються нею та плекають її.
 21 лютого в Україні відзначають Міжнародний день рідної мови. Щороку Комаргородське вище професійне училище долучається до відзначення цього свята, тим самим спонукає  усіх любити та плекати рідне слово.

Інші новини

ІІ ЕТАП (ОБЛАСНИЙ) ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ЗА ПРОФЕСІЄЮ "ТРАКТОРИСТ-МАШИНІСТ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА"
17 квітня, на базі багатопрофільного начально-практичного центру аграрної освіти Комаргородського вищого професійного училища відбувся ІІ етап (обласний) Всеукраїнського…
22 квітня - святкування Дня Землі
22 квітня - святкування Дня Землі. Це свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих щедрот і природних ресурсів, якими наділила нас…