День Соборності України!!!

День Соборності України!!!

День Соборності України

22 січня  в Україні  відзначають одне з найважливіших державних свят, роль якого в історії країни важко переоцінити, – День Соборності України. Щорічно в цей день відзначають важливу історичну подію, що відбулася в 1919 році – проголошення Акту злуки Української народної республіки і Західно - української народної республіки.

День Соборності України – день, який символізує єдність земель України. Це одне з найважливіших свят нашої країни, яке підкреслює, що ми всі – це один народ і ніякі рубежі не зможуть нас розділити.

З метою виховання національної свiдомостi здобувачів освіти  i людської гiдностi, відродження паросткiв духовностi, формування рис громадянина Української держави; поглиблення знань про iсторичний факт злуки українського народу, його значення; пробудження iнтересу до поглибленого вивчення iсторiї та культурних надбань українського народу; виховання глибокої поваги та любовi до Батькiвщини

в Комаргородському вищому професійному училищі були проведені заходи щодо відзначення Дня Соборності України.

  • Відеопрезентація до Дня Соборності України
  • Проведено вікторину на тему : «Моя Україна»
  • Оформлено тематичну виставку в бібліотеці до Дня Соборності України на тему : «Соборна Україна : від ідеї до життя»
  • Проведено виховні години на теми: «Соборність Духу, Розуму, Серця», «Моя Україна Соборна і вільна», «Єдина країна – єдиний народ», «У єдності сила народу», «Рідний край , де ми живемо, Україною зовемо»
  • Перегляд літератури на тему : «Нам берегти тебе, Соборну і єдину, і нам твою історію творить»
  • Проведено інформаційну годину на тему : «Державна символіка України»
  • Перегляд фільму «Свято злуки. Політика пам'яті»

Інші новини

З Міжнародним жіночим днем!!!
З Міжнародним жіночим днем!
 21 лютого в Україні відзначають Міжнародний день рідної мови
Мова - духовний скарб нації. Це не  просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших  серцях. Змалечку, виховуючи в  собі справжню людину, кожен із нас…