Міжнародний день рідної мови!

Міжнародний день рідної мови!

Щороку 21 лютого увесь світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Це свято відзначає і наша держава. До відзначення Міжнародного дня рідної мови долучився наш освітній заклад - Комаргородське вище професійне училище - з метою збереження та шанобливого ставлення до рідної мови. Адже для кожного з нас - це можливість відчути свою приналежність до людей, які поважають рідну мову, милуються нею та плекають її.

Мова - духовний скарб нації. Це не просто засіб спілкування, це те, що живе в наших серцях. Сьогодні ми є свідками відображення української мови.

"Доля нашої мови залежить від того, як відгукнеться на рідне слово наша душа, як рідне слово бринітиме в цій душі, як житиме в ній", - писав Олесь Гончар.

Тож любіть, вивчайте рідну мову, виявляйте свідоме бажання бути гідним громадянином своєї держави.

Інші новини

дщл
ХХІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості
Диплом І ступеня за участь у ХХІІ Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням (2022/2023 н.р.) НОМІНАЦІЯ "ІСТОРІЯ УКРАЇНИ І…
-
«Хай небо буде мирним, а Україна чистою»
До всесвітнього дня прибирання в Україні 16.09.23 р., який цього року проходить під гаслом «Хай небо  буде мирним, а Україна чистою» долучились  також і працівники та…