Вітаємо З Днем народження!!!

Вітаємо З Днем народження!!!

Сьогодні, 15 лютого, свій День Народження святкує директор Комаргородського вищого професійного училища – КОВАЛЬЧУК МИХАЙЛО ІВАНОВИЧ!
Шановний Михайле Івановичу, бути хорошим керівником дано не кожному, але нашому колективу з Вами дуже пощастило! Це справжній талант – бути таким професіоналом своєї справи. Ми всім колективом вітаємо Вас з Днем Народження! Бажаємо завжди залишатися таким же уважним, життєрадісним, креативним, тактовним, цілеспрямованим керівником.
Ми бажаємо Вам не тільки творчих успіхів і кар’єрного зростання, а й сімейного благополуччя і звичайного людського щастя. Щоб Ваше життя тільки надихало Вас до нових подвигів в роботі, а робота стимулювала до добробуту і комфорту у вашому житті. Фінансового достатку та чудових колег! Вибухових проектів, вражаючих подій, відповідальних працівників і якісних результатів! Бажаємо завжди бути для нас прикладом незгасного оптимізму, без перешкод і особливих зусиль досягати своїх бажань і цілей, завжди вірити в свою мрію, вірити в диво, в щасливий випадок!
Бажаємо найміцнішого здоров'я, бадьорості духу, радості в серці, теплоти душі, мирного неба, добра і перемоги!

Інші новини