Ярмарок професій разом з Вінницьким обласним центром зайнятості

Ярмарок професій разом з Вінницьким обласним центром зайнятості

19 жовтня Чечельницька філія Вінницького центру зайнятості гостинно відкрила двері для традиційного Ярмарку професій. Цього року на запрошення відгукнулося Комаргородське вище професійне училище. Учні та педагогічні працівники, які завітали в складі представників, розповіли майбутнім абітурієнтам про отримання знань в навчальному закладі, умови проживання та проведення дозвілля.

Відбулася презентація професійно-технічного навчального закладу. Школярі мали змогу безпосередньо поспілкуватись з представниками навчального закладу, отримати інформаційні матеріали та відповіді на питання з перших вуст. Гості Ярмарки мали змогу отримати індивідуальні консультації фахівців із профорієнтації у консультативному пункті служби зайнятості. Заходи відбулися у теплій та дружній атмосфері. Активна профорієнтаційна робота серед учнівської молоді – запорука успіху та гарної освіти для школярів. 

 

 

 

 

Інші новини

22-26 травня Всеукраїнський тиждень професійної (професійно-технічної) освіти
У рамках проведення Всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти в Комаргородському вищому професійному училищі з 22.05 по 26.05.2023 р. відбувся тиждень…
ер
Про підготовку училища до опалювального сезону 2020-2021 н.р.
Наказ