Звіт директора за 2022-2023 н.р.

Звіт директора за 2022-2023 н.р.

Щороку наприкінці навчального року директор училища звітує перед трудовим колективом про результати діяльності. Цей рік не став вийнятком: 27 червня 2023 року відбулися збори трудового колективу, де на порядку денному стояло питання “Звіт директора Комаргородського вищого професійного училища за 2022-2023 н.р.” .

З доповіддю про діяльність колективу в цей непростий рік – в умовах повномасштабної війни, розв’язаної російською федерацією, виступив директор училища Михайло КОВАЛЬЧУК.
У своїй доповіді директор окреслив основні досягнення колективу, плани та стратегію майбутньої роботи.
У підсумку учасники зборів позитивно оцінили роботу трудового колективу під керівництвом директора Михайла КОВАЛЬЧУКА, схвалили звіт та підтримали окреслені завдання на 2023 -2024 навчальний рік.

Для ознайомлення самого звіту переходити в закладку "Звіти"

Інші новини

26 лютого День кримського спротиву російській окупації
Щорічно 26 лютого Україна відзначає День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя,який був запроваджений Указом Президента України. З метою вшанування…
Відправили на передову мобільний лазне-пральний комплекс для воїнів-земляків.
Відправили на передову мобільний лазне-пральний комплекс для воїнів-земляків. Зважаючи на гострі потреби наших захисників у покращенні елементарного побуту в польових умовах…