Випікання хліба — це невід’ємна частина роботи кухаря.

Випікання хліба — це невід’ємна частина роботи кухаря.

🧑‍🍳 Урок виробничого навчання у 305 групі
На уроці виробничого навчання здобувачі освіти 305 групи вдосконалювали свої кулінарні навички, готуючи вироби з дріжджового тіста.
Майбутні кухарі випікали ароматні багети, екмек, фокаччу, пампушки та хліб з часником і зеленню.
Під час заняття учні не лише відпрацьовували техніку замішування тіста, формування та випікання виробів, а й дізналися про секрети отримання пухкої, ніжної та ароматної випічки.
🥖 Випікання хліба — це невід’ємна частина роботи кухаря, адже саме з хліба починається знайомство з кулінарним мистецтвом. Його аромат створює особливу атмосферу затишку та гостинності, яку може подарувати лише справжній майстер своєї справи.

Інші новини

14 листопада - проведений виховний захід із питань про запобігання втягування молоді у протиправну діяльність.
Залучення молоді до протиправної діяльності є складною соціальною проблемою, яка має багатогранні причини, включаючи соціальні, психологічні та культурні фактори. Відсутність…
Майстер-клас “Міні-формат великого смаку” у Комаргородському ВПУ
📸 Майстер-клас “Міні-формат великого смаку”  у Комаргородському ВПУ 🍓🥗У Комаргородському вищому професійному училищі відбувся яскравий та смачний майстер-клас під назвою “…