
11.03.2025 на базі харчового хабу було проведено урок виробничого навчання в групі 316 «Кухар. Кондитер»
11.03.2025 на базі харчового хабу Комаргородського ВПУ було проведено урок виробничого навчання в групі 316 «Кухар. Кондитер» з теми «Приготування бісквіта "Буше" з масляним кремом», «Приготування бісквіта з горіхами». Наші здобувачі освіти освоїли техніку приготування бісквітного тіста, усвідомили важливість правильного збивання яєць, дотримання температурного режиму та секрети ідеального випікання. Результат? Смачні та апетитні бісквітні вироби – тістечка , торти ! Кожен зміг проявити свою фантазію та кулінарний талант.
















29 серпня, відзначають День пам’яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України
Сьогодні, 29 серпня, відзначають День пам’яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

ІІ місце у конкурсі «Педагогічний дебют»в номінації: "Сучасний урок" в обласному консурсі серед педагогічних працівників
Вітаємо нашу Марину Подуфалову за здобуте ІІ місце у конкурсі «Педагогічний дебют»в номінації: "Сучасний урок" в обласному конкурсісеред педагогічних працівників закладів…