
11.03.2025 на базі харчового хабу було проведено урок виробничого навчання в групі 316 «Кухар. Кондитер»
11.03.2025 на базі харчового хабу Комаргородського ВПУ було проведено урок виробничого навчання в групі 316 «Кухар. Кондитер» з теми «Приготування бісквіта "Буше" з масляним кремом», «Приготування бісквіта з горіхами». Наші здобувачі освіти освоїли техніку приготування бісквітного тіста, усвідомили важливість правильного збивання яєць, дотримання температурного режиму та секрети ідеального випікання. Результат? Смачні та апетитні бісквітні вироби – тістечка , торти ! Кожен зміг проявити свою фантазію та кулінарний талант.















Урочиста та зворушлива мить - ювілейний 50 випуск кваліфікованих робітників.
Урочиста та зворушлива мить - ювілейний 50 випуск кваліфікованих робітників. Цього року дипломи отримали 90 випускників. 7 випускників отримали дипломи з відзнакою.…

День Захисника України
До Дня захисників та захисниць України
З метою вшанування героїзму та мужності…