22-26 травня Всеукраїнський тиждень професійної (професійно-технічної) освіти

22-26 травня Всеукраїнський тиждень професійної (професійно-технічної) освіти

У рамках проведення Всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти в Комаргородському вищому професійному училищі з 22.05 по 26.05.2023 р. відбувся тиждень професійної (професійно-технічної )освіти. Відповідно до плану тижня проведено ряд заходів : майтер- клас з професій , професійний форум, круглий стіл, демонстрація презентацій, основною метою яких є популяризація професійної освіти, підвищення її престижу, впровадження інноваційних технологій в професіях та ознайомлення з сучасними виробничими процесами,а саме:

  • Онлайн- вебінар «Професія-вдалий старт для подальшої успішної самореалізації».

У ході вебінару відбулись виступи викладачів та майстрів виробничого навчання.

  •  Майстер - клас з професій :
  • «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія «А1»,«А2»,«В1»,«В2»,«В3»). Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування . Водій автотранспортних засобів (категорія «С»)»;

«Кухар. Кондитер»

«Електрогазозварник . Водій автотранспортних засобів (категорія «С»)».

  • Круглий стіл на тему: «Впровадження елементів дуальної освіти».
  • Виїзд на передові підприємства.
  • З метою пропагування виробничих професій і піднесення їх престижу на ринку праці проведена зустріч із працівниками центру зайнятості та   учасниками із числа незайнятого населення.
  • Серед здобувачів освіти за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва(категорія«А1»,«А2»,«В1»,«В2»,«В3»)Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування . Водій автотранспортних засобів (категорія «С»)»  проведений  конкурс «Кращий за професією».

Інші новини

23 квітня світ відзначає Всесвітній день книги та авторського права
23 квітня світ відзначає Всесвітній день книги та авторського права – свято авторів, видавців, критиків, бібліотекарів, читачів і всіх, хто часом залишається «за лаштунками»…
З Міжнародним жіночим днем!!!
З Міжнародним жіночим днем!