Відправили на передову мобільний лазне-пральний комплекс для воїнів-земляків.

Відправили на передову мобільний лазне-пральний комплекс для воїнів-земляків.

Відправила на передову мобільний лазне-пральний комплекс для воїнів-земляків.
Зважаючи на гострі потреби наших захисників у покращенні елементарного побуту в польових умовах Томашпільська громада за ініціативою її очільника Валерія Немировського вирішила зробити для них таке необхідне військово-побутове спорядження  - мобільний лазне-пральний комплекс. Адже боєздатність армії складається на 50% з військового оснащення, а на 50% – із побутового забезпечення, що є дуже важливим та підвищує боєздатність воїнів.
Добротний мобільний фургон зі зручним лазне-пральним комплексом повністю було виготовлено за кошти бюджету Томашпільської громади, і за рішенням депутатського корпусу  передано військовій частині, де несуть службу бійці із нашого Тульчинського району.
Його, як то мовиться, «з нуля» виготовили та змонтували на базі Комаргородського вищого професійного училища спеціалісти та учні учбового закладу під вмілим та мудрим керівництвом його директора Михайла Ковальчука. Їм у цій великій та кропіткій роботі співпрацювали працівники Томашпільського КП.
Мобільна лазня на колесах повністю утеплена з підлоги до стелі, укомплектована насосною станцією, шістьма душовими кабінами, двома електробойлерами (по 100 л. кожен), пральною машиною, сушаркою, відрами, тазиками, теплоконвектором, електрочайником, ємністю для води на 1 тонну, двома дизельними генераторами по 10 кіловат кожен, що дає змогу користуватися нею у польових умовах. Навіть під час морозів у лазнізберігатиметься температура близько 20 градусів. Тепер наші захисники, які кристуватимуться цим мобільним комплексом, зможуть прийняти душ, випрати й висушити речі, випити гарячого чаю чи кави, відпочити та «перезавантажитися» перед виконанням бойових завдань.
Очільник громади Валерій Немировський висловлює велику та щиру вдячність директору Комаргородського вищого професійного училища Михайлу Ковальчуку, майстрам виробничого навчання та учням навчального закладу, директору Томашпільського КП Вадиму Немировському та його колективу за якісно зроблену роботу, приватним підприємцям Віктору та Лідії Кондратюкам за надані пральну машинку та сушарку, ПП «Технодім» Нелі та Анатолію Третякам - за подарований електрочайник, воїну-ветерану Юрію Гнатишину - за куплений для побратимів електроконвектор та всім, хто так чи інакше долучився до цієї такої потрібної справи.
Днями заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Борис Наконечний передав лазне-пральний комплекс нашим воїнам-землякам на передову.
Дякуємо нашим мужнім воїнам за службу і надійний захист, та всім, хто їм допомагає. Адже, чим більше ми будемо допомагати нашій армії, тим швидше настане день Перемоги.

Інші новини

З Новим 2022 Роком!!!
З Новим 2022 Роком!
Національний тиждень читання
В Україні з 4 грудня стартував Національний тиждень читання. Він об’єднує між собою читачів, видавців,  письменників, книгарів  зі  всієї країни, покликаний …