1 ГРУДНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДом!!!!

1 ГРУДНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДом!!!!

Цей день входить у Всеукраїнську акцію «16 днів проти насильства». Головна мета цього днязвернути увагу суспільства на проблему ВІЛ/СНІДу, підвищити поінформованість людей, а також продемонструвати солідарність на шляху до подолання даної проблеми.

Соціальним педагогом Комаргородського вищого професійного училища було проведено ряд заходів з профілактики ВІЛ/СНІДу.

Основною метою проведення відповідних заходів було сприяння ґрунтовному оволодінню учнями інформацією про ВІЛ/СНІД, шляхи його передачі, привернути увагу до проблеми, формувати позитивну мотивацію на здоровий спосіб життя, свідоме ставлення до власного здоровя та поведінки щодо профілактики поширення ВІЛ-інфекції.

Інші новини

ІІ ЕТАП (ОБЛАСНИЙ) ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ЗА ПРОФЕСІЄЮ "ТРАКТОРИСТ-МАШИНІСТ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА"
17 квітня, на базі багатопрофільного начально-практичного центру аграрної освіти Комаргородського вищого професійного училища відбувся ІІ етап (обласний) Всеукраїнського…
ДЕНЬ ВИШИВАНКИ
Ідеєю свята є збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення загалом. Cвято не передбачає обов'язкових заходів, окрім одягання вишиванки.  З…